familycouple
setuprateenter

Dalaman Çayı Nerede, Nasıl Gidilir?

Dalaman Çayı Nerede, Nasıl Gidilir?
Dalaman Çayı Nerede, Nasıl Gidilir?

Dalaman Çayı nerededir? Dalaman Çayına nasıl gidilir? Dalaman Çayı’nda yapılacak aktiviteler nelerdir? Dalaman Çayı’nda gezilecek yerler nerelerdir? Dalaman Çayı hakkında merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz her şeyi bu blog konumuzda bulabilirsiniz?

Dalaman Çayı Nerededir?

Türkiye’nin en güzel çaylarından bir tanesi olan Dalaman Çayı, Akdeniz ve Ege sınırları içerisinde yer almaktadır.

Yaklaşık olarak uzunluğu 229 kilometre civarındadır. Dalaman Çayına inen sular Göktepe ve Yaylacık bölgelerinden gelmektedir. Bu bölgenin sulak olması nedeni ile çevresinde tarım yapılmaktadır. Ege bölgesinde yer alan Dalaman Çayı, oldukça turistik bir bölgedir. Dalaman Çayı’na her yıl pek çok turist akın etmektedir.

Dalaman Çayı’ndaki su doğal kireç taşları ile beslendiği için suyun görüntüsü oldukça berraktır. Ayrıca suyun rengi turkuazdır. Görülmeye değer bir görüntüye sahip olan Dalaman Çayına mutlaka gitmelisiniz.

Dalaman Çayı’nda ayrıca su sporları yapılmaktadır. Kanyonda rafting yapmanız mümkündür. Burada rafting süresi suyun akış hızına bağlı olarak 2 saat kadar sürmektedir.

Dalaman Çayı’na Nasıl Gidilir?

Dalaman Çayı, Muğla’nın Dalaman ilçesinde yer almaktadır. Burası özellikle adrenalin arayan ve sevenlerin en gözde yerlerinden bir tanesidir.

Dalaman Çayına gelebilmek için Fethiye ve Marmaris tatil köylerine giden halk otobüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra il dışından gelecek olanlar için Dalaman’a bir uçak seyahati yapabilirsiniz. Daha sonra buradan Muğla ve Dalamana hareket eden taksi veya toplu taşıma araçları ile Dalaman Çayı’na ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış