familycouple
setuprateenter

Çınarcık Nerede, Nasıl Gidilir?

Çınarcık Nerede, Nasıl Gidilir?
Çınarcık Nerede, Nasıl Gidilir?

Çınarcık, Yalova Çınarcık ilçesi Türkiye’nin kuzeybatısında yer alan Marmara Bölgesi sınırı içinde bulunmaktadır. Çınarcık ilçesinin nüfus sayısı tahmini olarak 38 bindir. Çınarcık ilçesine yakın ilçeler, Yalova’nın ilçelerinden olan güneybatıda yer alan Armutlu ve doğusunda yer alan Termal ilçeleri ile beraber güneyinde yer alan Bursa’nın Gemlik ilçeleridir. Kuzey tarafında Marmara Denizi’ne kıyısı yer almaktadır. İlçenin yüzölçümü tahmini olarak 178 kilometrekaredir. Yalova'nın merkez ilçesine olan mesafesi 15 kilometre kadardır. Çınarcık'ın yükseltisi ortalama deniz seviyesine bakıldığında 15 metredir. Çınarcık’ta toplam 16 mahalle bulunmaktadır.

Çınarcık'a Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Çınarcık'a ulaşmak için en rahat ve kullanışlı olarak seçilecek toplu taşıma araçlarında otobüs bulunmaktadır. Çınarcık merkeze şehrin birçok başka bölgesinden başka ulaşım alternatifiyle erişim sağlanmaktadır. Birçok farklı noktada minibüs hatları ve halk otobüsleri de tercih edilmektedir.

Çınarcık'a Karayolu ile Ulaşım

Yalova merkez ilçesinden Yalova Armutlu yolu güzergahından tahmini 28 dakikada Çınarcık ilçesine varılabilmektedir. Aynı şekilde Çiftlikköy ilçesinden Yalova Armutlu yolu güzergahından tahmini 30 dakikada varılabilmektedir. Termal ilçesinden Termal Caddesi tercih edilerek tahmini 15 dakikada Çınarcık ilçesine ulaşım sağlanabilmektedir. Armutlu ilçesinden Yalova Armutlu yolu güzergahından tahmini 43 dakikalık bir sürede Çınarcık’a varılmaktadır.

Çınarcık'a Toplu Taşıma Aracı ile Ulaşım

Çınarcık ilçesine kent içi ulaşımlarda genel olarak minibüsler ve halk otobüsleri tercih edilmektedir. Çınarcık'ta yaşamını sürdürenler genel olarak halk otobüslerini daha çok tercih etmektedir. Şehirde yer alan taksilerde kent içi ulaşımda bir başka alternatif olarak kullanılabilir.

Çınarcık ilçesinde gün boyunca halk otobüsleri hizmete açıktır. Halk otobüslerini kullanarak Çınarcık’a ulaşım sağlayabilirsiniz. Gün içerisinde her saat belli saatlerde halk otobüsleri kullanılmaktadır. Çınarcık Merkez’den halk otobüsleri gün boyunca başka ilçe ve mahallelere doğru hareket etmektedir. Çınarcık Merkez’den komşu ilçelerine minibüsler ve halk otobüsleri tercih edilerek başka aktarma araçlarıyla kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır. Şehrin farklı kesimlerinden Çınarcık’a rahatlıkla ulaşım yapılabilmektedir. Çınarcık ilçe merkezinden Yalova merkez ilçesine de gerek şahsi aracınız ile gerek de toplu taşıma araçlarını tercih ederek kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış