familycouple
setuprateenter

Çeşme Nerede, Nasıl Gidilir?

Çeşme Nerede, Nasıl Gidilir?
Çeşme Nerede, Nasıl Gidilir?

Çeşme nerededir? Çeşme’ye nasıl gidilir? Çeşme hangi il sınırları içerisinde yer alır? Çeşme ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Çeşme etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Çeşme’nin turistik açıdan önemi nedir? Çeşme hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Çeşme Nerededir?

Çeşme, ülkemizin en ünlü tatil merkezlerinden bir tanesidir. Çeşme, İzmir sınırları içerisinde yer almaktadır. İzmir denildiği zaman akla ilk gelen yerlerden bir tanesi de Çeşme’dir. İzmir’in batı bölgesinde yer alan Çeşme, Yunanistan’ın bir adası olan Sakız Adası’nın tam karşısında yer almaktadır.

Çeşme içerisinde birbirinden güzel plajlar ve koylar bulunmaktadır. Aynı zamanda görkemli güzelliğini yıllardır kaybetmeyen bir kaleye sahiptir.

Çeşme içerisinde ülkemizin en meşhur sakız dondurması ve kumrusu burada bulunmaktadır. Ülkemizin yanı sıra dünyaca bilinen ve ününü halen taşıyan Alaçatı Mahallesi de Çeşme sınırları içerisinde bulunmaktadır. Çeşme, tatilcileri için pek çok alternatif sunmaya devam etmektedir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti bünyesinde barındırmaktadır.

Çeşme’ye Nasıl Gidilir?

İzmir sınırları içerisinde yer alan Çeşme’ye gidebilmek için öncelikle İzmir merkeze kadar ulaşım sağlamanız gerekmektedir. Çeşme, yaklaşık 40 bin nüfuslu bir tatil merkezidir. Türkiye’den ve dünyanın pek çok yerinden ziyaretçi akınına uğramaktadır.

Aynı zamanda Çeşme, ülkemizin il ve ilçe merkezi arasında inşa edilen ilk otoyol ağına sahiptir. Çeşme’nin İzmir merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 85 kilometre civarındadır. İzmir şehir merkezinde Çeşme’ye ulaşım sağlamak için otoyol üzerinden yapacağınız 1 saatlik yolculuğun ardından buraya ulaşım sağlayabilirsiniz. Çeşme’ye İzmir’den ulaşım oldukça kolay ve basittir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış