familycouple
setuprateenter
Bungalov Ev Nedir?
Bungalov Ev Nedir?

Bungalov ev, tek katlı veya eğimli çatısı ile çatısında bir odası daha bulunan bir kır evidir.

Türkiye’de son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz bungalov evleri, pek çok kişinin tatil amaçlı sıkça ziyaret ettiği kır evidir. Türkiye’de bungalov evleri, tatil konutları olarak kullanılması kısa sürede yaygınlaşmıştır.

Bungalov evlerde tatil yapmak isteyenler için her bütçeye uygun evler inşa edilmiştir. Kalabalık, gürültülü ve gözlerden uzak bir yerde tatil yapmak isteyenlerin sıkça tercih ettiği tatil evi olan bungalov evleri, her bütçeye uyum sağlamaktadır. Doğa içerisinde ağaçların ortasına inşa edilen bungalov evler taşınabilir evlerdir.

Ahşap olan bungalov evlerin en güzel yönü ise sağlık açısından oldukça önemli bir özellik taşımasıdır. Bungalov evlerin içerisinde oksijen sirkülasyonu olması nedeni ile astım ve romatizma gibi rahatsızlıkları bulunan kişiler burada rahat bir tatil geçirmektedir. Ayrıca bu evler bu tarz hastalıkların önlenmesinde büyük bir rol oynamaktadır.

Bungalov Evin Özellikleri Nelerdir?

Bungalov evler, tek katlı veya en fazla iki katlı olarak inşa edilmektedir. Çok katlı yapılı evlere göre içerisinde daha fazla kullanıma sahip alan mevcuttur.

Bungalov evlerinin iç ve dış planı diğer evlerin planına göre daha farklıdır. Bu evlerin iç planında genellikle yatak odaları büyük olur. Bunun yanı sıra az sayıda küçük odası ve geniş bir oturma alanı bulunmaktadır.

Bungalov evler ahşap yapılı olduğu için metrekaresi daha küçük olarak inşa edilir. Bu nedenle bungalov evlerin maliyeti daha düşüktür.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış