familycouple
setuprateenter

Bozalan Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Bozalan Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
Bozalan Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Bozalan Köyü, Muğla ilimizin Milas ilçesinde bulunmaktadır. Milas ilçesine 53 km uzaklıkta bulunan Bozalan Köyü, şirin mi şirin bir dağ ve orman köyüdür. Yeşilin her tonunun bulunduğu doğa içerisindedir. Kızılçam, zeytin, keçiboynuzu ve sakız gibi yöreye has daha pek çok değişik bitkisel popülasyonu içerisinde barındırmaktadır. Bozalan köyü, antik kalıntılar bakımından da çeşitlilik gösteren bir bölgede bulunmaktadır.

Ülkemizin sınırlarını aşan üne sahip olan Milas halıları da Bozalan Köyümüzde dokunmaktadır. Bunun yanı sıra geleneksel dokuma halıları da Bozalan yöresinde dokunmaktadır. Ünlü halı dokuma merkezlerden bir tanesi olan Bozalan, kök boya renk ve desenleri ile bezenmiş halı dokuma sanatını senelerdir devam etmektedir.

Muazzam görselliğe sahip Ege köyleri arasındaki Bozalan’ın tepesinde Gökova Körfezinin manzarasını izleyerek, unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Bozalan Köyü Nerede?

Bozalan Köyü, Ülkemizin güneybatısındaki, Ege Bölgesindeki Muğla ilimize bağlı Milas ilçesi içerisinde yer almaktadır. Bozalan köyü Muğla il merkezinin güneybatısında bulunmaktadır. Eşsiz konuma sahip Bozalan, Milas’ın güneyindedir. Ayrıca Gökova Körfezi’nin kuzeybatısında, körfezin ise 3 kilometre kadar içerisindeki büyük tepeliklerde bulunmaktadır.

Bozalan Köyü’ne Nasıl Gidilir?

Farklı ulaşım alternatifleri ile gidebileceğiniz Bozalan Köyü, coğrafi konumundan dolayı işlek ulaşım yollarına uzak konumdadır. Ancak bunlara rağmen, Milas’ta havalimanı bulunması pek çok kolaylık sağlamaktadır. Milas’ta havalimanı Bozalan köyünü ziyaret etmek isteyen yerli ve yabancı tatilciler için büyük kolaylık sağlamaktadır.

Özel aracınız ile de Bozalan Köyüne kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Otobüs veya uçak gibi ulaşım seçeneklerini tercih ederek Bozalan köyüne gidebilirsiniz. Bozalan Köyüne 50 km mesafedeki Milas Bodrum Havalimanından köye araç kiralama yaparak varabilirsiniz. Milas Bodrum Havalimanından taksi ile ortalama 1 saat gibi bir süre zarfında Bozalan’a ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin pek çok ilinden değişik otobüs firmasının Milas’a ve Bodrum ‘a direkt otobüs seferleri bulunmaktadır. Milas’a direk otobüs seferi bulunmadığı durumlarda da Bodrum otobüslerini kullanarak Milas’ta ulaşım sağlayabilirsiniz. Milas Otogarından Bozalan köyüne her gün dolmuş seferi bulunmaktadır.

Geleneksel el dokuması halı sanatının yaygın olarak yapıldığı Bozalan Köyü’ne kendinize uygun ulaşım seçeneğini tercih ederek gidebilirsiniz. Bozalan yemyeşil görünümü, nefes kesen Gökova Körfezi manzarası ve huzur veren atmosferi ile Muğla ilimizin Milas ilçesinin en güzel köylerinden bir tanesidir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış