familycouple
setuprateenter

Bodrum Tuzla Kuş Cenneti Nerede, Nasıl Gidilir?

Bodrum Tuzla Kuş Cenneti Nerede, Nasıl Gidilir?
Bodrum Tuzla Kuş Cenneti Nerede, Nasıl Gidilir?

Bodrum Tuzla Kuş Cenneti nerededir? Bodrum Tuzla Kuş Cennetine nasıl gidilir? Bodrum Tuzla Kuş Cenneti hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Bodrum Tuzla Kuş Cenneti ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Bodrum Tuzla Kuş Cenneti etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Bodrum Tuzla Kuş Cenneti’nin turistik açıdan önemi nedir? Bodrum Tuzla Kuş Cenneti hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Bodrum Tuzla Kuş Cenneti Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Bodrum Tuzla Kuş Cenneti’nin Bodrum merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 25 kilometre civarındadır. Bodrum Tuzla Kuş Cenneti’nde Flamingo, Allı turna, Karabatak, Meke ve Yaban kazı gibi pek çok nadir kuş türü bulunmaktadır.

Burası Ege Denizi’nin tatlı suyu ile birleştiği keşfedilmemiş nadide güzellikteki yerlerden bir tanesidir.

Bodrum Tuzla Kuş Cenneti’nin etrafı zeytin ağaçları ile çevrilidir. Bu bölgeye gelen kuşlar su ihtiyaçlarını burada bulunan Tuzla Gölü’nden karşılamaktadır. Bodrum Tuzla Kuş Cenneti’nde toplamda 125 çeşit kuş türü bulunmaktadır. Yukarıda saydığımız kuşlar ise nadide görülen kuş türlerindendir. Burası özellikle Kasım ve Nisan aylarında kuşların yaptıkları danslar ile şölen yerine dönmektedir. Kasım ve Nisan aylarında kuşların göçleri izlemek için pek çok yerli ve yabancı turistler buraya akın etmektedir.

Bodrum Tuzla Kuş Cenneti’ne Nasıl Gidilir?

Bodrum Tuzla Kuş Cenneti’ne gidebilmek için öncelikle bodrum merkeze gelmeniz gerekmektedir. Buraya girişler ücretsizdir. Bodrum merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 25 kilometre civarındadır.

Havayolu ile buraya ulaşım sağlamak isteyenler için en yakın havalimanı Milas Bodrum Havalimanıdır. Kendi aracınız ile buraya ulaşım sağlayabilmek için Bodrum’dan Milas istikametini kullanarak kısa sürede buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış