familycouple
setuprateenter

Bodrum Deniz Müzesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Bodrum Deniz Müzesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Bodrum Deniz Müzesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Bodrum Deniz Müzesi nerededir? Bodrum Deniz Müzesine nasıl gidilir? Bodrum Deniz Müzesi etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Bodrum Deniz Müzesi hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Bodrum Deniz Müzesi ülkemizde hangi bölgede yer almaktadır? Bodrum Deniz Müzesi hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Bodrum Deniz Müzesi Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi içerisinde yer alan Bodrum Deniz Müzesi, denizcilik tarihi ile geçmişten günümüze kadar uzanan ve ışık tutan bir müzedir. Müze meraklılarının kesinlikle Bodrum Deniz Müzesine gelmesi ve buradaki balıkçılık ve süngercilikte kullanılan bodrum tipi tekneleri görmesi gerekmektedir.

İçerisinde bulunan zengin içeriği ve donanımı sayesinde pek çok turistin ilgisini çekmiştir.

Ülkemizin en önemli tekne yapım ve denizcilik merkezlerinden biri olan bu müzede hediyelik eşya alabileceğiniz dükkanlarda bulunmaktadır. 2011 yılı itibari ile ziyaretçilerine kapılarını açan Bodrum Deniz Müzesi içerisinde aynı zamanda deniz kabukları koleksiyonunu da görmeniz mümkündür. Bodrum merkezde bulunan Bodrum Deniz Müzesi’nde bütün tekne çeşitlerini görebilirsiniz. Sünger teknesi, gangava, trol, balıkçı teknesi ve yolcu teknesi gibi çeşitli tekneleri görebilirsiniz. Ayrıca bu maketlerin yanında dönemin denizcileri ve fotoğrafları hakkında ilgili hikayelerini de inceleyebilirsiniz.

Bodrum Deniz Müzesine Nasıl Gidilir?

Bodrum Deniz Müzesine girişler ücretlidir. 12 yaş altı, engelliler ve engelliye refaket eden kişiler, turist rehberleri, ICOM kart sahipleri, basın mensupları, gaziler, şehit aile yakınları ve çocuklarına girişler ücretsizdir.

Bodrum Deniz Müzesini ziyaret etmek isteyenler Pazartesi günleri haricinde sabah saat 09:30 ile akşam saat 20:00 aralığında gelebilirler.

Merkezi bir konumda bulunan Bodrum Deniz Müzesine gidebilmek için Bodrum merkeze gelmeniz gerekmektedir. Buradan Cevat Şakir Caddesine gidip ardından cadde üzerinde yer alan İnci Sokağa saparak müzeye gelmiş olursunuz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış