familycouple
setuprateenter

Bodrum Cennet Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Bodrum Cennet Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Bodrum Cennet Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Bodrum Cennet Koyu nerededir? Bodrum Cennet Koyuna nasıl gidilir? Bodrum Cennet Koyu hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Bodrum Cennet Koyu ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Bodrum Cennet Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Bodrum Cennet Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Akdeniz bölgemizin turistik bölgeleri arasında yer alan Bodrum Cennet Koyu Türkiye’nin nadide ve eşsiz doğal güzelliklerinden bir tanesidir. Deniz, orman ve gök yüzü üçlüsünün kusursuz kombinasyonunu birlikte sergileyen, doğal görünümü ile görülmeye değer olan Cennet Koyu son dönemlerin popüler beldesidir. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Bodrum Cennet Koyu’nu ziyaret etmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Bodrum Cennet Koyu Nerededir?

Bodrum ilimizde yer alan Bodrum Cennet Koyu ismi gibidir. Nadide yerlerden bir tanesi olan Bodrum Cennet Koyu yeşilin ve mavinin tonlarını içerisinde barındırmaktadır. Sıcak günlerde turkuaz sularda serinlemek isteyen tatilciler, kışın ise kampçılar huzur bulmak için Bodrum Cennet Koyu’nu tercih etmektedir.

Bodrum Cennet Koyu’na Nasıl Gidilir?

Bodrum Cennet Koyu Bodrum Göltürkbükü’ne 3 km mesafededir. Cennet Koyu, ulaşım sorunu yaşamayacağınız yerlerdendir. İstediğiniz araçlarla kolaylıkla Bodrum Cennet Koyu’nu ulaşabilirsiniz. Ulaşım bakımından herhangi bir problem yaşanmayacağınız Bodrum Cennet Koyu’na özel aracınızda da kolaylıkla gidebilirsiniz. Köy Muğla ilimize 134km uzaklıktadır. Bodrum’a ise 20 km uzaklıktaki Bodrum Cennet Koyu’na herhangi bir sorun yaşamadan ulaşabilirsiniz.

İstanbul ilimizden 12 saat süren bir yolculuktan sonra Fethiye ilçemize ulaşabilirsiniz. Dalaman Havalimanı kullanarak uçak yolu ile Bodrum Cennet Koyu’na çok daha kolay gidebilirsiniz.

Denizden tekne tercih ederek 20 dakika gibi kısa sürede Cennet Koyu’nu ulaşılmaktadır. Yaya olarak gitmeyi düşünenler 2 ya da 3 saatlik bir yolu yürüyebilir. Faralya Köyü Kabak Koyu'nda bulunan yerleşim alanıdır. Buraya geldiğiniz takdirde ulaşım problemi kalmamaktadır. Cennet Koyuna gidene kadar minibüsler kullanılabilir. Likya Yolu'nu seçerek 40 dakikalık bir yürüyüşle sahile varılmaktadır. Kampçılar ise özellikle Likya Yolunu kullanmaktadır. Çünkü burası doğa yürüyüşü için de eşsizdir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış