familycouple
setuprateenter

Bitez Nerede, Nasıl Gidilir?

Bitez Nerede, Nasıl Gidilir?
Bitez Nerede, Nasıl Gidilir?

Bitez nerededir? Bitez’e nasıl gidilir? Bitez hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Bitez ülkemizde hangi bölgede yer alır? Bitez etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Bitez’in turistik açıdan önemi nedir? Bitez hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Bitez Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yer alan bir mahalle olan Bitez, daha önceki yıllarda Bodrum’a bağlı bir köydü. 2012 yılında Muğla’nın büyükşehir olması ile birlikte Bitez, mahalle olmuştur. Bitez’in Bodrum merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 8 kilometredir.

Tertemiz denizi ve kumsalı ile muhteşem bir güzelliğe sahip olan Bitez, Mavi Bayraklı ödüllü bir plaja sahiptir.

Ayrıca Bitez içerisinde portakal bahçeleri ve dondurmacısı da bulunmaktadır. Bodrum’un güneybatı kısmında yer alan Bitez, Bodrum’un en gözde tatil beldelerinden bir tanesidir. Bitez’in denizi kumlu ve sıcaktır. Bodrum’un en uzun sahil şeridine sahiptir. Bitez denizi ve koyu ile ünlü bir yerdir. Bitez’de aynı zamanda sörf yapmak için yerli ve yabancı turistler akın etmektedir. Sörfün yanı sıra Bitez’de deniz bisikleti ve kano gibi su sporları da yapabilirsiniz.

Bitez’e Nasıl Gidilir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Bitez’in Muğla merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 120 kilometre civarındadır. Bodrum Milas Havaalanına olan uzaklığı ise 42 kilometredir. Havaalanından Bitez’e gidebilmek için havaş otobüslerinizi kullanabilirsiniz. Havaalanından Bitez’e yaklaşık olarak 45 dakikada ulaşım sağlayabilirsiniz.

Muğla’ya veya Bodrum’a tatile gelenlerin mutlaka Bitez’e gelip buradaki doğal güzelliği keşfetmeleri gerekmektedir. Aynı zamanda Bitez sahilinde çeşitli su sporlarını da yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış