familycouple
setuprateenter

Bargilya Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Bargilya Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?
Bargilya Köyü Nerede, Nasıl Gidilir?

Bargilya Köyü nerededir? Bargilya Köyüne nasıl gidilir? Bargilya Köyü hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Bargilya Köyü ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Bargilya Köyü etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Bargilya Köyünün turistik açıdan önemi nedir? Bargilya Köyü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Bargilya Köyü Nerededir?

Bargilya Köyü, aynı zamanda Bodrum’un sınırları içerisinde yer alan eski tarihi bir yerdir. Bargilya Köyü, bir diğer adıyla Bargilya Antik Kenti, Roma izleri taşıyan tarihi bir yerdir.

Bodrum’da Bargilya dendiği zaman flamingo, karabatak, gri balıkçıl ve küçük akbalıkçıl gibi çeşitli kuş türleri akla gelmektedir. Bu antik kent tarihi kalıntılarını taşırken aynı zamanda pek çok kuş türüne ev sahipliği yapmaktadır. Bargilya Köyü içerisinde aynı zamanda Güllük Körfezi adı verilen mükemmel manzaraya sahip bir yer vardır. İçerisinde balık yenilebilen enfes lokantaları barındırmaktadır.

Bargilya eski bir yerleşim yeridir. Doğası ve tarihi ile enfes bir görünüme sahip olan bu yer cennetten köşe gibi görünmektedir. Bargilya Köyü’nün Bodrum merkeze olan uzaklığı yaklaşık olarak 20 kilometre civarındadır.

Bargilya Köyüne Nasıl Gidilir?

Bodrum sınırları içerisinde yer alan Bargilya Köyüne gidebilmek için öncelikle Bodrum merkeze kadar gelmeniz gerekmektedir. Bodrum Milas yolu üzerinden Güvercinlik’i geçerek 6 veya 7 kilometre ilerledikten sonra sola ayrılan yoldan devam ediyorsunuz.

Daha sonra Bargilya Antik Kent tabelasını göreceksiniz. Yol üzerinden bu tabelayı takip ederek kısa bir süre içerisinde buraya ulaşım sağlamış olacaksınız.

Bargilya Köyünün iki tarafında da sığ körfez denizi ve flamingoları görmeniz mümkündür.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış