familycouple
setuprateenter

Bardakçı Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Bardakçı Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Bardakçı Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Bardakçı Koyu nerededir? Bardakçı Koyuna nasıl gidilir? Bardakçı Koyu hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Bardakçı Koyu ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Bardakçı Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Bardakçı Koyunun turistik açıdan önemi nedir? Bardakçı Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Bardakçı Koyu Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Bardakçı Koyu, Bodrum ile Gümbet arasında kalan küçük bir koydur. Bodrum merkeze tatile gelenlerin mutlaka görmesi ve gezmesi gereken yerler arasında yer almaktadır. Gümbet bilindiği üzere eğlence merkezinin ve gece hayatının yoğun olduğu bir yerdir. Bardakçı Koyu’nda güneşlenip yorgunluğunuzu attıktan sonra Gümbet’te eğlenceye devam edebilirsiniz.

Harika bir güzelliğe sahip olan Bardakçı Koyu, oldukça doğal bir güzelliğe sahiptir. Ülkemizin nadide güzelliklerinden bir parça olan Bardakçı Koyu’nu Bodrum Kalesi’nden görmeniz mümkündür.

Bardakçı Koyu, gelen ziyaretçilerin yorumlarına göre Bodrum’da kalınabilecek nadide yerlerden bir tanesidir. Buraya mümkün olduğunca kendi arabanız ile gelmemenizi tavsiye ederiz. Bunun nedeni buradaki yolların arabaya uygun olmadığıdır. Bardakçı Koyu’nun bir diğer adı ise Zeki Müren Koyu’dur. Bunun nedeni zamanında Zeki Müren sürekli olarak buraya gelir ve sanatını burada icra edermiş. Bunun yanı sıra tatilini de burada geçirirmiş. Zeki Müren’i görmek isteyenler buraya tatile gelerek hem Zeki Müren’i görüp hem de tatillerini yaparlarmış. Bu neden bu koyun bir diğer adı ise Zeki Müren Koyu olarak adlandırılmıştır.

Bardakçı Koyuna Nasıl Gidilir?

Bardakçı Koyuna gidebilmek için öncelikle Bodrum merkeze kadar gelmeniz gerekmektedir. Ülkemizin her yerinden Bodrum’a düzenlenen uçak ve otobüs seferleri bulunmaktadır.

Bodrum merkezden Gümbet istikametine doğru giderek Bardakçı Koyuna kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Bardakçı Koyu, Bodrum Değirmenlerine gelmeden sol tarafta kalmaktadır. Yaklaşık 15 dakikalık bir yürüyüşün ardından buraya ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış