familycouple
setuprateenter

Balayı Valizinde Neler Olur?

Balayı Valizinde Neler Olur?
Balayı Valizinde Neler Olur?

Her genç kadının evlilik ve balayı hayalidir. Her planın güzel ve eşsiz olması kadınlar için önemlidir. Kusursuz bir düğün sonrasında yapılacak olan balayının kaliteli ve akıllardan silinmeyecek bir tatil olmasını isterler. Balayı tatilinde keyiflerini kaçıracak aksiliklerden uzak olmak isterler. Düğün telaşı ve ardından gelecek balayı telaşı planınızda uygulamanız gerekenleri unutturabilir. Size yardımcı olabilmek adına sizler için örnek bir balayı valizi listesi oluşturduk. Bunun öncesinde küçük bir uyarıda bulunmak isteriz. Telaş ile geçen bir düğünün ardından yorgun olacağınız için balayı tatili biletlerinizi sabahın erken saatlerinde almamanızda sizler için fayda var. Eşsiz bir balayı tatiliniz için gerekirse düğünden bir gün sonra yola çıkmanızı tavsiye ederiz.

Gelinler İçin Balayı Valizinde Olması Gerekenlerin Listesi

Gelinler için balayı tatilinde yanları alması gereken liste ile başlayalım. Gelinler için listenin en başında olması gereken kozmetik ürünlerdir. Elbise, etek, ayakkabı, gecelik ve sabahlık valizinizde bulundurmanız gereken eşyalar arasında yer almaktadır. Bunun öncesinde balayı tatilinizin mevsimini ve yapacağınız etkinlikleri öncesinden belirlenmiş olması gerekiyor.

Gelinler valizlerine koyacak kıyafetler için yer kaplamayacak ürünler tercih etmelidirler. Kolaylık açısından kalacakları gün sayısına göre kıyafetlerini kombin yapıp bu şekilde valize yerleştirmeleri büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Gündelik giyime uygun elbise ve yine gündelik giyime uygun ayakkabı seçimleri tatilinizin rahat geçmesi açısından oldukça önemlidir. Balayı valizine almanız gereken en önemli eşya ise günlük ve balayı iç çamaşırlarıdır. Gecelik ve sabahlıklar listemizde ilk sırada yer almaktadır.

Yaz aylarında yapılacak olan balayı tatili için valize alınması gereken eşya listesi; mayo, bikini, etek, şort, bluz, tişört, şapka, terlik, plaj havlusu, sandalet, hırka ve şal bu eşyalar arasında yer almaktadır.

Kış aylarında yapılacak olan balayı tatili için valize alınması gereken eşya listesi; mont, eldiven, bere, atkı, bot, termal kıyafetler, su geçirmeyen termal çoraplar ve kayak çantası takımı yer almaktadır.

Gelinler için yanlarına almaları gereken kişisel bakım ürünleri; makyaj malzemeleri, diş fırçası, diş macunu, diş ipi, saç düzleştiricisi, ped, saç bakım ürünleri, tırnak bakım ürünleri, parfüm ve jilet gibi eşyalar yer almaktadır.

Damatlar İçin Balayı Valizinde Olması Gerekenlerin Listesi

Damatlar valizlerinde balayı tatili için neler koymalıdırlar. Gelinlere göre valizlerinde daha az eşya bulunmaktadır. Kombin yapılacak kıyafetler ve kişisel bakım ürünleri yer almaktadır. Valizde yer kaplayacak kalın kazaklar yerine, tişört, gömlek ve sweatshirt gibi ince parçalardan oluşan eşyalar yerleştirilmelidir.

Akşam yemekleri için, pantolon, gömlek, şık bir ayakkabı yeterli olur. Ayrıca günlük giyeceğiniz iç çamaşırları unutulmamalıdır. Çorap, kemer ve pijama valizinizde olması gereken temel eşyalar arasında yer almaktadır.

Yaz aylarında yapılacak olan balayı tatili için valizinizde bulundurmanız gereken eşyalar listesi; şort, terlik, tişört, mayo, şapka ve plaj havlusu.

Kış aylarında yapılacak olan balayı tatili için valizinizde yer alması gereken eşyalar listesi; termal kıyafetler, su geçirmek çoraplar, atkı, bere, eldiven, mont, bot ve kayak malzemeleri yer almaktadır.

Damatların valizlerinde bulundurması gereken kişisel bakım ürünleri; tıraş makinesi, tıraş köpüğü, yüz kremi, diş fırçası, diş macunu, diş ipi, saç bakım ürünleri ve parfüm yer almaktadır.

Ortak Balayı Valizi Listesi

Gelin ve damadın kişisel eşyalarının yanı sıra, eşsiz ve sorunsuz geçirecekleri balayı tatili için ortak balayı valizi yapmaları gerekmektedir. Değerli takılar, kimlik ve belgeler gibi önemli eşyaların yer aldığı küçük bir çanta oluşturmanız tatilinize kolaylık sağlayacaktır.

Ortak balayı valizinde olması gereken eşyaların listesi; cüzdan ve değerli takılar, yurt dışına çıkacaksanız eğer yanınıza aldığınız ülkenin parası, tablet, fotoğraf makinesi ve şarj cihazı yer almaktadır. Unutulmaması gereken en önemli eşya ise yanınıza alacağınız ilaçlar listesidir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış