familycouple
setuprateenter

Bağla Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Bağla Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Bağla Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Bağla Koyu nerededir? Bağla Koyuna nasıl gidilir? Bağla Koyu hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Bağla Koyu ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Bağla Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Bağla Koyunun turistik açıdan önemi nedir? Bağla Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Bağla Koyu Nerededir?

Bağla Koyu, Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Bodrum’da eğlencenin bir diğer adı da Bağla Koyudur. Bağla Koyu’nda deniz, kum, plaj ve ne ararsanız vardır. Muazzam güzellikte ve temizlikteki plajı ile tam bir tatil yeridir. Bağla Koyuna her yıl düzenli olarak yerli ve yabancı turistler akın etmektedir.

Bağla Koyuna turistler özellikle kili nedeniyle gelmektedir. Bunun yanı sıra kampçıların bir diğer tatil mekanlarından bir tanesidir.

Doğa ile iç içe olmak isteyenler için Bağla Koyu, muhteşem bir tatil yeridir. Doğası, güneşi ve tertemiz denizi ile eşsiz bir tatil fırsatı sunmaktadır. Burada sevdikleriniz ve aileniz ile birlikte keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Bağla Koyuna Nasıl Gidilir?

Bağla Koyuna giderken yanınıza mutlaka deniz gözlüklerinizi ve terliklerini almanız gerekmektedir. Suyun berraklığı sayesinde deniz gözlüğünüz ile deniz içerisindeki bütün canlıları rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca Bağla Koyu içerisinde tekne turlarına katılabilirsiniz.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yer alan Bağla Koyu’nun Bodrum’a olan uzaklığı yaklaşık olarak 15 kilometre civarındadır. Ortakent Yahşi ve Akyarlar arasında bulunan Bağla Koyuna Turgutreis minibüslerine binerek kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış