familycouple
setuprateenter

Aya Nikola Kilisesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Aya Nikola Kilisesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Aya Nikola Kilisesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Aya Nikola Kilisesi nerededir? Aya Nikola Kilisesine nasıl gidilir? Aya Nikola Kilisesi hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Aya Nikola Kilisesi ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Aya Nikola Kilisesi etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Aya Nikola Kilisesinin turistik açıdan önemi nedir? Aya Nikola Kilisesi hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Aya Nikola Kilisesi Nerededir?

Aya Nikola Kilisesi, Bodrum merkezinin 370 metrekarelik bir alanına yapılmıştır. Tam olarak inşası 1780 yılında bitmiştir. Aya Nikola Kilisesi, Bodrum’un old town olarak adlandırılan Çarşı Mahallesi’nde bulunmaktadır.

Şimdiki zamana kadar oldukça metruk bir hale gelmiş olan bu tarihi yer geçmişte pek çok medeniyete ev sahipliği yapmıştır.

Aya Nikola Kilisesi adını gemilerin koruyucusu Aya Nikola’dan almıştır. Eski zamanlarda Aya Nikola, Likya kentinin yöresinde yaşamış Hristiyan azizidir. Aya Nikola eski zamanlarda Barili Nikola veya Myralı Nikola olarak bilinmekteydi. Aya Nikola çocukların ve denizcilerin azizi olarak kabul edilirdi. Aya Nikola adını kurulu olan pek çok kilise vardır.

Aya Nikola Kilisesine Nasıl Gidilir?

Bodrum Yarımadası sınırları içerisinde yer alan Aya Nikola Kilisesi’nin farklı illerde de aynı isimde yeri vardır. Aynı zamanda Bodrum Yarımadası sınırları içerisinde de pek çok kilise ve şapel bulunmaktadır.

Aya Nikola Kilisesine gidebilmek için öncelikle Bodrum merkeze kadar gelmeniz gerekmektedir. Buradan Aya Nikola Kilisesine gidebilmek için Çarşı Mahallesine giden dolmuşlara binmeniz yeterli olacaktır. Dolmuşlar ile kısa bir süre içerisinde Aya Nikola Kilisesine ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış