familycouple
setuprateenter

Aspat Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Aspat Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Aspat Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Aspat Koyu nerededir? Aspat Koyuna nasıl gidilir? Aspat Koyu hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Aspat Koyu ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Aspat Koyu etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Aspat Koyunun turistik açıdan önemi nedir? Aspat Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Aspat Koyu Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Aspat Koyu, Akyarlar mevkiinde yer almaktadır. Tertemiz doğası ve denizi ile sizleri büyüleyecek Aspat Koyuna mutlaka gitmeniz gerekmektedir.

Aspat Koyu, 1. derece sit alanı olarak bilinmektedir. Bu nedenle doğal güzelliği bozulmamış nadide yerlerden bir tanesidir. Adeta cennetten bir köşe gibi olan Aspat Koyu, tertemiz havası ile mükemmel bir tatil fırsatı sunmaktadır. Mavinin en güzel tonlarına sahip olan denizi ve el değmemiş doğası ile mükemmel bir yerdir. Ayrıca burada su altında dalış yapma imkanı da bulabilirsiniz.

Aspat Koyu plajının kumu çakıl ile karışıktır. Bu nedenle yanınıza mutlaka deniz ayakkabılarınızı almanızı tavsiye ederiz.

Aspat Koyunun suyu biraz serindir. Bu nedenle buraya tatile gelmek isteyenler havanın biraz daha ısınmasını bekleyebilir. Deniz seviyesi yavaşça derinleştiği için çocuklu aileler için oldukça ideal tatil yerlerinden bir tanesidir. Aspat Koyu içerisinde küçük işletmeler bulunmaktadır. Burada yemek yiyebileceğiniz yerler bulunmaktadır.

Aspat Koyuna Nasıl Gidilir?

Bodrum Akyarlar mevkiinde bulunan Aspat Koyuna gidebilmek için öncelikle Bodrum ilçesi merkeze gelmeniz gerekmektedir. Bodrum’a ülkemizin hemen hemen her yerinden uçak seferleri düzenlenmektedir.

Bodrum ilçe merkezden bu koya gidebilmek için öncelikle Turgutreis tabelalarını takip etmelisiniz.

Bodrum Otogarı’ndan kalkan Akyarlar dolmuşlarına binerseniz eğer bu beldeye kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz. Buraya girişler ücretlidir. Aynı zamanda şezlong ve şemsiye almak isterseniz bunlara da ayrı ücretler ödemeniz gerekmektedir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış