familycouple
setuprateenter

Arpabükü Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Arpabükü Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Arpabükü Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Arpabükü koyu nerededir? Arpabükü koyuna nasıl gidilir? Arpabükü koyu hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Arpabükü koyu nerede bulunmaktadır? Arpabükü koyu özellikleri nelerdir? Arpabükü koyunun önemi nedir? Arpabükü koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Arpabükü Koyu Nerededir?

Muğla ilinin Çökertme mahallesi sınırları içerisinde bulunmaktadır. Arpabükü Koyu’nun Çökertme Mahallesine olan uzaklığı yaklaşık olarak 7 kilometre civarındadır. Aynı zamanda Arpabükü Koyu’nun Bodrum merkeze olan uzaklığı ise 54 kilometredir.

Arpabükü Koyu, doğal güzellikleri ile sakin ve huzurlu bir tatil deneyimi yaşamanız için idealdir. Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çökertme Köyü mahalle olarak da geçmektedir. Çökertme Köyü’ndeki Arpabükü, aynı zamanda Mandıra Filozofu’nun çekim yapıldığı yerdir. Çökertme Koyu olarak da karşınıza çıkacak eşsiz koya ulaşmak biraz zor olsa da kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Çökertme koyu veya orijinal adıyla Arpabükü koyunun en önemli özelliği ormanın denizle buluştuğu bölge olmasıdır. Dolayısıyla buranın doğayı tüm gücüyle hissetmek için mükemmel olduğunu söyleyebiliriz. Çökertme koyu boyunca dalgalı olan deniz, Arpabükü’nde dalgasızdır. Bütün bunların yanı sıra bölge kamp yapmak için son derece uygundur.

Arpabükü Koyuna Nasıl Gidilir?

Arpabükü koyuna gidebilmek için öncelikle Çökertme’ye gitmeniz gerekmektedir. Buranın Milas ve Bodrum Havalimanına olan uzaklığı yaklaşık olarak 43 kilometre civarındadır.

Bodrum ve Milas Havalimanından yapacağınız ortalama yarım saatlik bir yolculuğun ardından Çökertmeye ulaşım sağlayabilirsiniz. Özel araca sahip olmayanlar için Milast’tan kalkan toplu taşıma araçları da buraya ulaşım sağlamaktadır.

Arpabükü Koyuna gidebilmek için aynı zamanda Milas Beçin Kalesine giden yol üzerinde de ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu yol oldukça bakımlı ve daha az virajlıdır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış