familycouple
setuprateenter

Arapapıştı Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Arapapıştı Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?
Arapapıştı Kanyonu Nerede, Nasıl Gidilir?

Arapapıştı kanyonu nerededir? Arapapıştı kanyonuna nasıl gidilir? Arapapıştı kanyonuna giriş ücretli mi? Arapapıştı kanyonunun özellikleri nelerdir? Gibi sıklıkla sorulan soruları bu yazımızda sizler için detaylı şekilde cevaplandırıyoruz.

Büyüleyici bir doğal manzara sunan Arapapıştı kanyonu Ege bölgemizin en popüler kanyonlarından bir tanesidir. Özel olarak tatil için Ege'ye gelen tatilcilerin rağbet ettiği yerlerden olan Arapapıştı kanyonu, ziyaretçilerine görsel şölen sunmaktadır. Görülmeye değer doğal güzellikleri ile Ülkemizin nadide kanyonu Arapapıştı, yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgi görmektedir.

Arapapıştı kanyonu ulaşım açısından da kolay bir noktadadır. Dünya çapında ilgi çeken Arapapıştı kanyonu’na kara yolu ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Sosyal medya platformlarında da çok popüler olan Arapapıştı kanyonu yaz aylarında kış aylarına kıyasla daha çok ziyaretçiyi ağırlamaktadır.

İnceğiz kanyonu diğer ismi ile Arapapıştı kanyonu haftanın her günü ziyaretçilerine açıktır. Sizler de eşsiz güzelliğe sahip doğal kanyonu ziyaret etmek isterseniz istediğiniz gün ziyaret etme şansınız bulunmaktadır. Arapapıştı kanyonu 2017 senesinden itibaren Aydın belediyesi tarafından turizme kazandırılmıştır. Aydın ilimizin ziyaret edilmesi gereken yerleri arasındaki Arapapıştı kanyonu tarihi ve kültürel dokusu ile ilgi uyandırmaktadır.

Arapapıştı Kanyonu Nerede?

Mükemmel manzarası ve doğal güzellikleri ile ilgi odağı olan Arapapıştı kanyonu Aydın ilimizdedir. Aydın ili Bozdoğan ilçesindeki Arapapıştı Kanyonu’nu ziyaret ederek seyir tepesinden kusursuz manzarayı seyredebilir veya zümrüt yeşili suyunu gözlemleyebilirsiniz.

Arapapıştı Kanyonu'na Nasıl Gidilir?

Arapapıştı kanyonuna ulaşım farklı yollarla fazlası ile kolaydır. İzmir ilimizden Arapapıştı kanyonuna gelecek tatilciler İzmir- Aydın oto yolunu talip ederek Aydın iline ulaşması gerekir. Daha sonra buradan özel aracınızla Bozdoğan ilçesi tabelalarını takip etmeniz gerekmektedir. Bozdoğan ilçesine ulaştıktan sonra eşsiz Arapapıştı kanyonuna gitmek için navigasyon kullanabilirsiniz. Navigasyon kullanarak kolay bir şekilde Arapapıştı kanyonuna gidebilirsiniz.

Arapapıştı kanyonuna gitmek için özel vasıtanızı kullanabilirsiniz. Ancak bu kanyona toplu taşıma araçlarının kullanarak da ulaşım sağlamak mümkündür. Aydın ilinin merkeziden Bozdoğan ilçesine hareket eden minibüsleri veya otobüsleri de kullanarak kanyona gidebilirsiniz. Bozdoğan ilçesine ulaştıktan sonra buradaki minibüsleri kullanarak Arapapıştı kanyonuna gidebilirsiniz.

Muhteşem manzaraya sahip Arapapıştı kanyonuna giriş ücretlidir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış