familycouple
setuprateenter

Apostol Kilisesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Apostol Kilisesi Nerede, Nasıl Gidilir?
Apostol Kilisesi Nerede, Nasıl Gidilir?

Apostol Kilisesi nerededir? Apostol Kilisesine nasıl gidilir? Apostol Kilisesi hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Apostol Kilisesi ülkemizde hangi bölgede yer alır? Apostol Kilisesinin turistik açıdan önemi nedir? Apostol Kilisesi etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Apostol Kilisesi hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Apostol Kilisesi Nerededir?

Türkiye’nin en gözde tatil yerlerinden biri olan Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan Apostol Kilisesi, Bodrum Yarımadası olarak tabir edilen Küçük Tavşan Adası’nda bulunmaktadır.

Gündoğan üzerinden tekne ile 15 dakikada ulaşım sağlayabileceğiniz Apostol Kilisesi, tarihi turistik yerlerden bir tanesidir.

Küçük Tavşan Adasının en yüksek noktasında Apostol Kilisesine ait kalıntıları görmeniz mümkündür. Bodrum halkı ada ve kiliseyi aynı isimle anmaktadır. Bu kilisenin tarihi geçmişi yaklaşık olarak milattan önce 2. yüzyıla kadar uzanmaktadır. Bazı kaynaklarda ise İstanbul’da bulunan Ayasofya Kilisesi ile aynı zamanda yapıldığı söylenmektedir. Apostol Kilisesi ile Ayosofya Kilisesinin mimari özellikleri hemen hemen aynıdır. Apostol Kilisesi içerisinde bulunan tarihi kalıntılar oldukça büyük bir öneme sahiptir. Konumu itibari ile bir yandan tatilinizi yaparken bir yandan ise tarihi güzellikleri keşfetmiş olacaksınız.

Apostol Kilisesine Nasıl Gidilir?

Apostol Kilisesi, Bodrum’un Gündoğdu beldesinde bulunmaktadır. Apostol Kilisesine gidebilmek için Bodrum ilçesinden Torbalı beldesi güzergahında devam ederek Gündoğdu beldesine ulaşım sağlayabilirsiniz. Beldeye geldiğiniz zaman 15 dakikalık bir yolculuğun ardından Apostol Kilisesine ulaşım sağlamış olacaksınız.

Ayrıca Apostol Kilisesine gidebilmek için Muğla’nın Bodrum ilçesinden Gündoğdu beldesine giden dolmuşları da tercih edebilirsiniz.

Bodrum ile Gündoğdu arası yaklaşık olarak 21 kilometre uzaklıktadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış