familycouple
setuprateenter

Antalya’nın Gözdesi Kiralık Villalar

Antalya’nın Gözdesi Kiralık Villalar
Antalya’nın Gözdesi Kiralık Villalar

Kiralık villalar, unutulmaz ve güzel anılar biriktirmek isteyen bir dahaki tatili dört gözle bekleyen insanların isteklerine karşılık veren bir tatil fırsatı sunuyor. Antalya’nın büyüleyici güzellikleri, içinize işleyen rahatlatıcı havası, uçsuz bucaksız masmavi denizi, kusursuz bir tatil geçirmek isteyen kişiler için mimarlık harikası olan kiralık villaları sizleri bu güzelliklerle bir araya getiriyor. Ekonomik olmasının yanı sıra konforlu yapılarıyla da ön plana çıkıyor. İşletme sahiplerinin ilk prensibi misafirlerinin kendilerini ev rahatlığında hissetmeleridir. Bu nedenden dolayı kiralık villalar ev rahatlığında ve huzurunda dizayn edilmiştir.

Muhteşem Kiralık Villalar Ve Özellikleri

Antalya’da yer alan kiralık villalar birçok muhteşem özelliği içerisinde barındırır. Sevdiklerinizle, ailenizle ya da eşinizle bitmesini istemeyeceğiniz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Kiralık villalar; güvenilir, donanımlı ve ev ortamını hissettirecek biçimde dizayn edilmiştir. Kiralık villalarda temel ihtiyaçların yanı sıra kişisel havuz imkanı da yer almaktadır.

Kiralık villalar sayesinde eğlencenin ve huzurun tadını çıkartacaksınız. İsterseniz doğayla iç içe isterseniz de manzaralı kiralık villalar tercih edebilirsiniz. Doğayla iç içe olan villalar muhafazakar bir hayat yaşayan aileler için de idealdir.  Kiralık villalar avantajları sayesinde tatil için sürekli tercih edilen yerler arasında bulunur. Antalya’nın benzersiz güzellikleri içerisinde yer alan villalar;  istediğiniz özelliklere göre farklılık göstermektedir.

Kiralık villalar balayı tatilleriniz içinde uygundur. Düğün stresini atmak güzel anılar biriktirmek için kiralık villaları tercih edebilirsiniz. Doğanın kollarınızda tüm düğünün stresini atmış olacaksınız. Kiralık villalarda tatil yapmanın en güzel avantajı; kişisel havuzlara sahip olmasıdır. Kişisel olan bu havuzlar sayesinde dilediğiniz vakit havuz keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Keyifli Bir Tatil Geçirin

Muhteşem kiralık villalar; eğlenceli ve unutulmaz bir tatil sunmaktadır. Harika manzarayla birlikte romantik akşam yemeği yiyebilir, bahçesinde barbekü yapabilir, heyecanlı sohbetler ve aktiviteler gerçekleştirebilir, ferah verandalarında çocuklarınızın keyifli oyunlarına tanık olabilirsiniz.

Şehrin yoğunluğundan ve sesinden uzak olan kiralık villalarda; bütün stresinizi, olumsuz enerjinizi atabilirsiniz. Doğanın kusursuz güzelliğinde kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Güvenilir, kaliteli, rahat  ve muhteşem doğanın tam kalbinde bir tatil avantajı sunan bu özel villa çeşitlerinden sizler de faydalanabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış