familycouple
setuprateenter

Antalya'nın En Popüler Tatil Bölgeleri Hangileridir?

Antalya'nın En Popüler Tatil Bölgeleri Hangileridir?
Antalya'nın En Popüler Tatil Bölgeleri Hangileridir?

Yaz tatillerinin vazgeçilmez şehirleri arasında ilk sırada gelen Antalya, oldukça turistik ve tarihi açıdan pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan bir yerdir.

Tarihi açıdan içerisinde pek çok antik kent ve tarihi kalıntılar bulunduran Antalya, her yıl düzenli olarak turist akınına uğramaktadır. Ayrıca yaz aylarında en kalabalık olan ve en çok ziyaret edilen şehirlerden bir tanesidir. Antalya’ya ilk kez tatile gelecek tatilciler için Antalya’nın gezilip görülmesi gereken en popüler tatil bölgeleri aşağıda maddeler halinde sizler için sıralıyoruz.

Alanya

Alanya, Antalya’nın en popüler ve en çok ziyaret edilen tatil bölgelerinden bir tanesidir. Doğal güzellikleri ve içerisinde bulunan tarihi yapıları ile oldukça zengin bir görünüme sahip olan Alanya’yı gezi yeri olarak ilk sırada tercih edebilirsiniz.

Alanya içerisinde bulunan Damlataş Mağarası, Dim Çayı ve Kleopatra Plajı pek çok tatilcileri sıkça uğradığı yerlerden bir tanesidir.

Lara

Antalya’nın en meşhur yerleri arasında bulunan Lara’nın mitolojideki anlamı su perisi demektir.

Antalya’nın en popüler tatil yerleri arasında yer alan Lara, havaalanına yakın bir konumda bulunmaktadır. İçerisinde bulunan Düden Şelalesi ve Perge Antik Kentini mutlaka görmeniz gerekmektedir. Lara’da plaja gitmek isteyenler için Lara Plajı ve Altınkum Plajı Lara’nın en meşhur ve en popüler plajları arasında yer almaktadır.

Side

Tarihi kalıntıları ile muhteşem bir görüntüye sahip olan Side, Antalya’nın en turistik bölgelerinden bir tanesidir.

Eğlence mekanları ve plajları ile ön plana çıkan Side’de yaz tatilinizi dolu dolu yaşayabilirsiniz. Side’de Side Antik Kentine gezebilir veya burada yer alan harika plajların tadını çıkarabilirsiniz.

Kemer

Kemer, Antalya’nın en güzel tatil bölgelerinden bir tanesidir. Yemyeşil ormanları ve berrak denizi ile ziyaretçilerini büyülemektedir. Kemer’de yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz pek çok güzel restoran bulunmaktadır.

Eğlenmeyi seviyorsanız eğer kesinlikle Kemer’in eğlence merkezlerinde bulunmanız gerekmektedir. Doğal güzelleri ve eğlence merkezleri ile şahane bir tatil keyfi çıkarabilirsiniz.

Olimpos

Olimpos özellikle caretta carettaların yumurtalarını bırakmaya geldiği sahiller arasında yer almaktadır. Olimpos’a tatile gelen tatilciler mutlaka caretta carettalar ile karşılaşabilmektedir.

El değmemiş doğal güzelliği ile sizleri büyüleyecek olan Olimpos, Türkiye’nin en meşhur ve Antalya’nın en popüler tatil bölgelerinden bir tanesidir. Olimpos’ta yat turlarına katılarak güneşin ve plajın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış