familycouple
setuprateenter

Antalya'nın En Güzel Koyları Hangileridir?

Antalya'nın En Güzel Koyları Hangileridir?
Antalya'nın En Güzel Koyları Hangileridir?

Antalya, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ve her yıl düzenli olarak turist akınına uğrayan güzide tatil yerlerinden bir tanesidir.

Antalya aynı zamanda yeni evli çiftlerin sıkça balayı tatili yaptığı yerler arasındadır.

Antalya eski zamanlarda pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan bir şehirdir. İçerisinde pek çok antik kent ve tarihi kalıntılar bulunmaktadır. Gezip görmeniz gereken pek çok tarihi yer ve antik kent bulunmaktadır. Ayrıca Antalya’nın birbirinden güzel koyları vardır. Gelin bu koylara birlikte bakalım.

Adrasan Koyu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde bulunan Adrasan Koyu, el değmemiş doğal ormanları ve doğal güzellikleri ile insanı kendisine hayran bırakmaktadır. Tabiat harikası olan bu koyda bulunan plajın uzunluğu yaklaşık olarak 2 kilometre civarındadır.

Adrasan Koyu tamamen ormanlar ile kaplı bir yerdir. Adrasan Koyu’nda kalabileceğiniz ahşap yapılı bungalov evler ve pansiyonlar mevcuttur. Ayrıca yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz pek çok kafe ve restoranda bulunmaktadır.

Andrea Doria Koyu

Andrea Doria Koyu adını Amiral Andrea Doria’dan almaktadır. Andrea Doria Koyu Finike ve Demre Karayolu üzerinde bulunmaktadır.

Antalya’nın en güzel koylarından bir tanesi olan Andrea Doria Koyu’nun Finike’ye olan uzaklığı yaklaşık olarak 3,2 kilometre uzaklığındadır.

Büyük Çakıl Plajı

Büyük Çakıl Plajı, Antalya’nın Kaş ilçesinde yer almaktadır. Doğal güzelliği insanı kendine aşık eden Büyük Çakıl Plajı, oldukça muhteşem bir manzaraya sahiptir.

Büyük Çakıl Plajı içerisinde yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz pek çok kafe ve restoran bulunmaktadır. Ayrıca plaj içerisindeki şezlong ve şemsiyelerde ücretsizdir. Plaja yüzmeye giderken yanınızda mutlaka deniz ayakkabısı ve deniz gözlüğü almayı unutmayınız.

Ceneviz Koyu

Ceneviz Koyu, Antalya’nın en meşhur Olimpos ve Adrasan koyu arasında bulunan bir koydur. Ceneviz Koyu’nun üzerinde herhangi bir yerleşim yeri yoktur. Sadece üzerinde gecekondulaşma bir yerleşim yeri mevcuttur.

Turkuaz rengi suları ile insanı kendisine hayran bırakan Ceneviz Koyu, el değmemiş güzelliklere sahip bir yerdir.

Korsan Koyu

Korsan Koyu, Antalya’nın Kumluca ilçesinde yer almaktadır. Korsan Koyu’nun Karaöz Sahiline olan uzaklığı yaklaşık olarak 3 kilometre kadardır.

Korsan Koyu, son zamanlarda kampçıların merkezi haline gelmiştir. Özellikle günü birlik tatilcilerin sıkça uğradığı yerlerden bir tanesidir. Deniz ile kucak kucağa olan bu koyun doğal güzelliği insanın içini ferahlatıyor. Korsan Koyu’nun iç kısımlarında tuvalet ve duş ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz yerler mevcuttur.

Sazak Koyu

Sazak Koyu arkasında Musa Dağlarının muhteşem doğal bir görüntüsü vardır. Sazak Koyu’nun her iki tarafında dik kayalıklar mevcuttur. Ayrıca Sazak Koyuna Adrasan’dan gelen bir orman yolu vardır.

Sazak Koyu’nun bulunduğu mevki Beydağları Sahil Milli Parkı’nın batı kısmında yer almaktadır. Sazak Koyu’nun girişinde hemen sağ tarafında Yalancı Koy bulunmaktadır. Buraya sıkça tekne turları uğramaktadır.  

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış