familycouple
setuprateenter

Antalya Kiralık Balayı Villaları

Antalya Kiralık Balayı Villaları
Antalya Kiralık Balayı Villaları

Akdeniz’de unutulmaz bir balayı gerçekleştirmek için tercih edilen Kaş, Kalkan, Üzümlü ve İslamlar gibi bölgelerde bugün popüler olarak seçilen balayı villaları bulunmaktadır. Çünkü son dönemlerde pek çok yeni evli çift lüks konaklama işletmelerini ve otelleri tercih etmektense konforlu ve kiralık villaları tercih etmektedir. Kendine ait özgür bir alanı bulunan ve genellikle bakışlardan uzak bir biçimde tatil gerçekleştirmek için korunaklı bir yapıya sahip olan balayı villaları tatile ayrı bir atmosfer katmaktadır.

Genel olarak muhafazakar aileler tarafından çok daha sık tercih edilen villalardır. Ancak bütün aile yapıları tarafından seçilebilecek konaklama bölgeleri arasında yer almaktadır. Çünkü yüzlerce insan ile aynı otelde tatil yaşamak, aynı havuzu kullanmak ve kalabalık bir ortamda yer almak yerine, daha sakin ve konforlu balayı villalar ilgi çekmektedir. Özellikle balayı tatillerinde bu çeşit kiralık balayı villaları ev konforunu aratmayacak kadar rahat ve konforlu olmaktadır.

Temiz ve Hijyenik Balayı Villaları

Villa Durağı tarafından son dönemlerde farklılaşan boyutlar ve özellikler ile sunulan balayı villaları özellikle iki kişilik kapasiteleri ile kusursuz bir ev konforuna sahiptir. Yani balayı villaları bir evin sahip olduğu tüm mimari yapıyı ve ev eşyaları gibi gereksinimleri bulundurmaktadır. Bunların yanı sıra firma tarafından her gün düzenli bir biçimde bahçe ve havuz bakımı yapılmaktadır. Arzu edilen dönemlerde temizlik ve servis hizmetleri de sağlanmaktadır.

Garaj gibi olanakları mevcut olan ve şehir merkezine çok yakın mevkide yer alan balayı villaları sayesinde dilediğiniz her an plajlara ulaşabilirsiniz. Şehir merkezine giderek alışveriş yapıp, kafede kahvenizi yudumlayabilir ve turistik yerleri ziyaret edebilirsiniz.

Ülkemizin en güzel coğrafi bölgelerinden biri olan Akdeniz’de bulunan balayı villalarını seçim yaptığınızda, yalnızca erken rezervasyon sağlamanız ve tatil sürecini belirleyerek tarih tespiti yapmanız yeterli olacaktır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış