familycouple
setuprateenter

Antalya'da Günübirlik Nereye Gidilir?

Antalya'da Günübirlik Nereye Gidilir?
Antalya'da Günübirlik Nereye Gidilir?

Türkiye denilince ilk akla gelenlerden biri sıcak havası, denizi ve yeşilliğidir. Antalya Akdeniz iklimi, plajları ve yeşil manzarası ile popüler bir turizm merkezidir. Türkiye'nin en popüler turistik destinasyonları olan Antalya’nın keşfedilmeye hazır birçok saklı güzelliği bulunmaktadır. Tanınmış turistik yerlerden daha fazlasını sunan Antalya da günübirlik gidebileceğiniz pek çok yer bulunmaktadır.

Kaleiçi

Kaleiçi, tarihinin izlerini koruduğu için Antalya da çok önemli bir yerdir. Geçmişi günümüze taşıyan Kaleiçi’ni günübirlik ziyaret edebilirsiniz. Tarihi evler yalnızca mimari üslubuyla değil, o dönem insanlarının yaşam biçimlerini yansıttığı için de dikkat çekicidir.

Kaleiçi, şehrin eski kesiminde bir mahalledir. Birçok evin bulunduğu dar sokaklara sahiptir. Bu evler aslına uygun olarak restore edilmiştir. Kaleiçi müzeleri, restoranları ve hediyelik eşya dükkanları ile tanınan bir semttir. Yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği tarihi bir turizm alanı olarak kabul görmüştür. Kaleiçi’ne gittiğinizde Hadrianus Kapısı- Üç Kapılar ve Eski Limanını da ziyaret edebilirsiniz.

Patara Antik Kenti

Antalya'da bir günde gezebileceğiniz yerler arasına Patara Antik Kenti'ni de eklemelisiniz. Bir zamanlar başkent olarak adlandırılan bir sahil kasabası olan Patara Antik Kenti uğrak yerlerden birisidir. Birçok arkeolojik ve tarihi hazinenin yanı sıra, Caretta Caretta kaplumbağalarının milyonlarca yıldır her yıl yumurtlamaya geldiği ender kumsalı ile Patara eşsizdir. Patara'nın önemini artıran bir diğer faktör ise Büyük İskender tarafından kuşatılmış bir şehir olmasıdır.

Karaalioğlu Parkı

Antalya'ya gittiğinizde günübirlik Karaalioğlu Parkı'nı ziyaret edebilirsiniz. Antalya merkezdeki en büyük yeşil alandır. İsterseniz yürüyerek veya tramvaya binerek Kaleiçi'nin güney kesimindeki Karaalioğlu Parkına kolayca ulaşabilirsiniz.

Uçansu Şelaleleri

Uçansu Şelaleleri  Antalya da bulunmaktadır. Antalya ve Akçapınar Köyü arasındaki 60 km'lik mesafe bulunan Uçansu Şelalelerinin buz gibi sularında yüzmek istiyorsanız ziyaret edebilirsiniz. Doğaseverlerin sıklıkla rağbet ettikleri Uçansu Şelaleleri keşfedilmeyi bekleyen cennet gibidir. Kış ve ilkbahar kar yağışları, doğaseverlerin çok sevdiği şelaleyi beslemektedir.

Sapadere Kanyonu

Sapadere Kanyonu Antalya’nın Alanya içerisindeki popüler yerlerden bir tanesidir. Her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Sapadere Kanyonu, 400 metre yüksekliği ile eşsiz bir doğa harikasıdır. Kanyonun tepesinden görülen mekan mükemmel bir manzaraya sahiptir. Bir taraftan diğer tarafa geçmek için manzarayı bozmayan köprüler vardır. Kanyonun sonundaki şelale ve çeşme, mağaradan damlayan soğuk su ile birlikte eşsiz kanyona gelen ziyaretçilerin yaz aylarında kendilerini rahat hissetmelerini sağlıyor. Sapadere Kanyonu yeni açılan dinlenme tesisleriyle dikkatleri çekmektedir.

Ülkemizin en iyi tatil bölgesi olan Antalya’yı ziyaret etmedi iseniz en kısa sürede gitmenizi tavsiye ediyoruz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış