familycouple
setuprateenter

Altınova Nerede, Nasıl Gidilir?

Altınova Nerede, Nasıl Gidilir?
Altınova Nerede, Nasıl Gidilir?

Altınova ilçesi Türkiye’nin kuzeybatı kısmında yer alan Marmara Bölgesi sınırı içinde bulunmaktadır. Altınova ilçesinin nüfus sayısı tahmini olarak 31 bin civarındadır. Altınova ilçesine yakın ilçeler, batı tarafta Yalova’nın Çiftlikköy, doğu tarafında Kocaeli’nin Karamürsel ve güney tarafında da Bursa’nın Orhangazi ilçeleri olmaktadır. Kuzey tarafında Marmara denizine kıyısı yer almaktadır. İlçenin yüzölçümü tahmini olarak 113 kilometrekare olmaktadır. Yalova'nın merkez ilçesine olan mesafesi 22 kilometredir. Altınova ilçesi ortalama deniz seviyesine bakıldığında yükseltisi 16 metre olmaktadır. Toplamda Altınova’da 9 mahalle bulunmaktadır.

Altınova’ya Nasıl Ulaşım Sağlanır?

Altınova'ya ulaşmak için en rahat ve kullanışlı olarak seçilecek toplu taşıma araçlarında otobüs bulunmaktadır. Altınova merkeze şehrin birçok başka bölgelerinden başka ulaşım alternatifiyle erişim sağlanmaktadır. Birçok başka noktada minibüs ve halk otobüsleri de tercih edilmektedir.

Karayolu ile Altınova’ya Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Yalova merkez ilçesinden D575/E881 yolu güzergahından tahmini olarak 18 dakikada Altınova ilçesine ulaşım sağlanmaktadır. Aynı şekilde Termal ilçesinden D575/E881 yolu güzergahından tahmini olarak 40 dakikada ulaşılabilmektedir. Çınarcık ilçesinden D575/E881 yolunu tercih ederek tahmini olarak 44 dakikada Altınova ilçesine ulaşım sağlanmaktadır. Armutlu ilçesinden Yalova Armutlu yolu ve D575/E881 yolu güzergahından tahmini olarak 1 saat 25 dakika içerisinde Altınova’ya erişim sağlanmaktadır.

Toplu Taşıma Araçları ile Altınova’ya Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Altınova ilçesine kent içi ulaşım sağlamak için genel olarak minibüsler ve halk otobüsleri tercih edilmektedir. Altınova'da yaşamını sürdürenler genel olarak otobüs hatlarını daha çok tercih etmektedir. Şehirde yer alan taksilerde kent içi ulaşımda bir başka alternatif olarak kullanılmaktadır.

Halk otobüsleri Altınova ilçesinde gün boyunca hizmete açıktır. Gün içerisinde her saat belli aralıklar ile halk otobüsleri kullanıma açıktır. Otobüsler Altınova Merkez’den gün boyunca başka mahalle ve ilçelere doğru hareket etmektedir. Altınova Merkez’den çevre ilçelere minibüs ve halk otobüslerini tercih ederek başka aktarma araçlarıyla kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Şehrin başka noktalarından Altınova’ya rahatlıkla erişim sağlanmaktadır. Altınova ilçe merkezine ve Yalova merkez ilçesine de hem şahsi aracınız ile hem de halk otobüsleriyle kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış