familycouple
setuprateenter

Altınoluk Sahili Nerede, Nasıl Gidilir?

Altınoluk Sahili Nerede, Nasıl Gidilir?
Altınoluk Sahili Nerede, Nasıl Gidilir?

Altınoluk, Edremit Körfezi’nde bulunan ve Ege Bölgesi’nin kuzeyinde yer alan ufak bir tatil kasabasıdır. Altınoluk'un nitelikleri arasında temiz havası ve mavi bayraklı plajları bulunmaktadır.

Altınoluk, Ege ve Marmara Bölgelerinde yaşayan kişilerin sevdiği tatil yerleri arasında bulunmaktadır. Ege Bölgesi’nin mühim tatil yerlerinden biri olan Edremit Körfezi’nde bulunan Altınoluk insanların yerleşmek isteyeceği bir Ege kasabasıdır.

Altınoluk'a gelen insanların dikkatini temiz hava çekmektedir. Altınoluk, Kazdağı'nın çevrelediği bir yerdir. Bol temiz havanın bulunduğu sayılı kentler arasında yer almaktadır. Ayrıca Altınoluk’ta bulunan binalar 2 ya da 3 katlıdır.

Temiz havasının dışında Altınoluk plajları temizliği sayesinde mavi bayrağı almayı hak eden örnek plajlardandır. Plajlarda kişilerin kullanımı için duş yerleri ve soyunma kabinleri de mevcuttur.

Altınoluk’a Nasıl Gidilir?

Marmara ve Ege Bölgelerinde Altınoluk’a doğrudan giden otobüsler mevcuttur. Fakat sefer sayıları yaz mevsiminde daha sıktır. Yaz ayları dışında ise sefer sayıları fazla değildir. Diğer bir taraftan bir Balıkesir kenti olan Altınoluk’a Balıkesir Otobüs Terminali’nden ya da Balıkesir merkezde bulunan Toplu Taşıma Merkezi’nden kalkan minibüsler ile ulaşım sağlanabilir. Balıkesir ve Altınoluk arası mesafe yaklaşık olarak 1 ya da 1,5 saat kadar sürmektedir.

Altınoluk Antandros Plajı

Bölgede bulunan en temiz ve en güzel plajlardan biridir. Altınoluk Antandros Plajı’na girebilmek için herhangi bir ücret ödenmesine gerek yoktur. Ancak şezlong ve şemsiye kiralayabilmek için ücret ödemek gerekmektedir. Bu plajda giyinme kabinleri ve duş yerleri de bulunmaktadır. Ayrıca plajın yakınlarında market, restoran ve kafe yer almaktadır. Altınoluk ile Antandros Plajı arasındaki mesafe 3 kilometredir.

Altınoluk Merkez Plajı

Altınoluk Merkez Plajı, şehrin merkezinde yer almaktadır. Plaj için şehrin meydanında demek daha doğru olur. Denizinin sığ olması sebebinden dolayı çocuklu ailelerin sıklıkla tercih ettiği bir plajdır. Merkez Plajı’na giriş ücretsizdir. Ancak şezlong ve şemsiyeler için ücretlendirme bulunmaktadır.

Altınoluk'ta Kamp Yapılır Mı?

Altınoluk'ta bulunan çadır kampları uzun süreli planlanan tatiller için çok fazla uygun değildir. Ancak kısa süreli tatil yapmayı düşünen kişiler için son derece uygundur. Yeşil alanlarda ve ağaçların altında kurulu olan çadır kampları genellikle denize sıfırdır. Yemek ve gerekli olan ihtiyaçlar çevrede bulunan yerlerden temin edilebilir.  

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış