familycouple
setuprateenter

Akyarlar Nerede, Nasıl Gidilir?

Akyarlar Nerede, Nasıl Gidilir?
Akyarlar Nerede, Nasıl Gidilir?

Akyarlar nerededir? Akyarlar’a nasıl gidilmektedir? Akyarlar hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Akyarlar’ın özelliği nedir? Akyarlar ülkemizde hangi bölgede yer alır? Akyarlar etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Akyarlar hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Akyarlar Nerededir?

Muğla’nın Bodrum ilçesine yaklaşık olarak 23 kilometre kadar uzaklıkta yer alan Akyarlar, Ege Denizinin kıyısında yer alan bir balıkçı kasabasıdır.

Eşi benzeri olmayan koy ve kumsallara ev sahipliği yapan Akyarlar, Yunanistan’a ait olan İstanköy Adasına ise 5 kilometrelik mesafe de yer almaktadır. Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı bir sahil kasabası olan Akyarlar’ın antik dönemdeki ismi Arhilalla olarak bilinmektedir.

Burası sörf sporuna uygun bir yerdir. Bodrum Yarımadası’nın güney kısmında yer alan bu eşsiz tatil kasabası, 1960’lı yıllarında bir kasaba haline gelmiştir. Burada gezintiye çıktığınız zaman eski zamanlarda yaşayan Rumların kalıntılarını görmek mümkündür. Yapılan yapılar üzerinde halen Rum izlerini görme oldukça mümkündür. Akyarlar Koyu’nun en büyük özelliği ise sularının günde yedi kez yer değiştirmesidir. Bu nedenle denizi daima tertemiz ve pırıl pırıldır.

Akyarlar’a Nasıl Gidilir?

Akyarlar’a hava yolu ve karayolu ile ulaşım sağlamak mümkündür. Hava yolunu tercih eden kişiler ağırlıklı olarak Milas ve Bodrum havalimanını tercih etmektedir. Hava yolu ile gelenler öncelikle hava limanında bulunan toplu taşıma araçları ile Bodrum merkeze kadar gelmeleri gerekmektedir. Buradan Akyarlar’a ulaşım sağlamak için yaklaşık olarak 58 kilometrelik bir mesafe gitmeniz gerekmektedir.

Özel aracı ile Akyarlar’a ulaşım sağlamak isteyenler Bodrum merkezden hareket ederek yol tabelaları yardımı ile kolaylıkla gidebilirler. Bodrum ile Akyarlar arası mesafe yaklaşık olarak 23 kilometre civarındadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış