familycouple
setuprateenter

Akyaka Nerede? Akyaka Gezilecek Yerler Listesi

Akyaka Nerede? Akyaka Gezilecek Yerler Listesi
Akyaka Nerede? Akyaka Gezilecek Yerler Listesi

Muğla ili içerisinde yer alan Akkaya, son on yılda gelişen ve giderek turistik bir bölge haline gelen eşsiz güzellikte bir yerdir.

Akkaya’da gezip görmeniz gereken turistik bölge ve plajları sizler için bu blog yazımızda paylaşıyoruz.

Sakartepe Seyir Terası

Sakartepe Seyir Terası, genellikle yolculuk yapan tatilcilerin mola verdiği sırada dinlendiği bir yerdir. Burası yaklaşık olarak 900 metre yükseklikte yer almaktadır.

Sakartepe Seyir Terası’ndan Gökova Körfezini ve çevresinin büyüleyici manzarasını seyredebilirsiniz. Ayrıca burada dinlenmeniz ve yeme içme ihtiyaçlarını gidermeniz için oturabileceğiniz bir kafeterya da mevcuttur. Her yıl düzenli olarak yerli ve yabancı turist akınına uğramaktadır.

Akyaka Halk Plajı

Akyaka’da en çok tercih edilen plajlardan biri olan Akyaka Halk Plajı, Muğla’nın mavi bayraklı plajları arasında yer almaktadır.

Akyaka Plajı yaklaşık olarak 250 metre uzunluğundadır. Genişliği ise 15 metredir. Akyaka Plajı’nda denizin ve güneşin keyfini çıkarırken aynı zamanda yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz kafe ve restoranlar da mevcuttur.

Çınar Plajı

Çınar Plajı, Akyaka’ya olan uzaklığı 3 kilometredir. Bu plaj minik çakıl taşları ile dolu olduğu için yanınıza mutlaka deniz ayakkabısı almayı unutmayın.

Çınar Plajına ulaşım oldukça kolaydır. Buranın denizi hemen derinleşmediği için yüzmek için oldukça elverişlidir. Burada ayrıca tekne turları da mevcuttur. Plaj içerisinde şezlong, şemsiye ve yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz imkanlar bulunmaktadır.

Gökova Aşıklar Yolu

Gökova Aşıklar Yolu oldukça yeşilliğin olduğu bir yerdir. Burada eşiniz veya sevgiliniz ile birlikte muhteşem fotoğraflar çektirebilirsiniz.

Yemyeşil ağaçlar ile bezenen bu yolun gerçek adı Okaliptus Yolu’dur. Ayrıca burası bisiklet sürmek için eşsiz güzellikte bir yerdir. Fazlasıyla oksijen depolayacağınız Gökova Aşıklar Yoluna uğramanızı tavsiye ederiz.

Akyaka Orman Kampı

Burası Türkiye’nin en güzel orman kampları arasında yer almaktadır. Merkeze oldukça yakın bir yerde olan Akyaka Orman Kampı, ayrıca denize sıfırdır. Burada yaklaşık olarak aynı anda 300 çadır ve 70 karavan sığabilmektedir.

Akyaka Orman Kamp alanı sekiz koya ev sahipliği yapmaktadır. Bu koyların her biri yürüme mesafesindedir. Kamp tatilini seven tatilcilerin mutlaka uğraması gereken bir yerdir.

Akbük Koyu

Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak bir yerde olan Akbük Koyu, Gökova Körfezi’nin kuzeyinde bulunmaktadır.

Körfezin vazgeçilmez yerlerinden biri olan Akbük Koyu, merkeze oldukça yakın bir mesafededir. Burada yeme içme ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz. Dilerseniz Karia Antik Kenti ve Keramos kalıntılarını da burada gezebilirsiniz. Birinci dereceden doğal sit alanı olan Akbük Koyu, sakız ağaçları ile çevrelenmiştir.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış