familycouple
setuprateenter

Akvaryum Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Akvaryum Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Akvaryum Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Akvaryum Koyu nerededir? Akvaryum Koyuna nasıl gidilir? Akvaryum Koyu hangi il sınırları içerisinde yer almaktadır? Akvaryum Koyu özellikleri nelerdir? Akvaryum Koyu ücretli midir? Akvaryum Koyunun turistik önemi nedir? Akvaryum Koyu hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

İsmini sularının berraklığından alan Akvaryum Koyu’nda deniz fenerinin kalıntıları arasında yüzebilirsiniz. Domuz Adası ve Tersane Adası arasındaki Akvaryum Koyu’nda yüzerken farklı renklere sahip balıkları keyifle izleyebilirsiniz. Akvaryum koyu ziyaretiniz esnasında buradaki hafif esinti ve çam kokuları ile huzuru yaşayabilirsiniz. Keşfedecek çok şeyin olduğu Akvaryum Koyu’nu ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Akvaryum Koyu Nerededir?

Akvaryum Koyu, Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer almaktadır. Adaboğazı adı verilen yerde bulunmaktadır. Cam gibi denizi ile gözleri kamaştıran Akvaryum Koyunun denizi oldukça temizdir. Hatta suyu o kadar temiz ki içerisinde yaşayan canlıları rahatlıkla görebilirsiniz.

İçerisinde yaşayan canlıları rahatlıkla görebildiğiniz için adı bu nedenle Akvaryum Koyu olmuştur.

Doğanın bize sunmuş olduğu güzide güzelliklerden bir tanesine sahip olan Akvaryum Koyunu mutlaka ziyaret etmelisiniz. Burada deniz altında yaşayan tüm hayvan aleminin yaşantısına şahit olabilirsiniz. İnsanı muazzam bir huzur vermektedir. Akvaryum Koyunda her gece demir atan pek çok yatı bir arada görmeniz mümkündür.

Akvaryum Koyuna Nasıl Gidilir?

Akvaryum Koyu, Gümbet ile Bitez’in tam orta yerinde bulunmaktadır. Akvaryum Koyuna gidebilmeniz için tercih edeceğiniz iki yol seçeneği vardır. Bunlardan bir tanesi Bitez marinasından devam eden patika yoldur. Bu patika yol üzerinden 3 koy geçtikten sonra adanın diğer yakasına geçeceksiniz. Yolun devamında taşlık bir patika yol üzerinden devam etmeniz gerekecek. Bu yoldan yürüyebilmeniz için ayağınıza mutlaka spor ayakkabısı giymeniz gerekmektedir.

Bu yolda kaybolma riskiniz yoktur. Bunun nedeni yol üzerinde bir birini takip eden beyaz çizgiler bulunmaktadır. Bu beyaz çizgileri takip ederek doğru yola varacaksınız.

Bu patika yol sonunda Akvaryum Koyuna kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış