familycouple
setuprateenter

Adrasan Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Adrasan Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?
Adrasan Koyu Nerede, Nasıl Gidilir?

Doğal bir ortamda şehir stresinden ırak ta huzurlu bir tatil geçirmeyi isteyen yerli ve yabancı tatilciler için Adrasan Koyu ideal seçenekler arasında yer almaktadır. Doğayla iç içe olmak isteyenler için Adrasan mükemmel bir seçim. Eski ismi Çavuşköy olan Kumluca'nın birbirinden güzel doğal güzellikleri arasında yer alan eski bir yerleşim yeridir.

Adrasan Köyü, Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı bir köydür. Köy plajıyla ünlüdür. Tabiat harikası Adrasan ortalama 2 km kumsala ve pırıl pırıl bir denize ev sahipliği yapmaktadır. Koyu çevreleyen dağlar ormanlarlarla ve bitki örtüsü ile iç içedir. Adrasanda pansiyonlar ücretlidir. Ücretsiz plajlar ve yeme içme mekanları bulunmaktadır.

Adrasan, dünyaca popüler bir yürüyüş parkuru olan Likya Yolu'nun en önemli ve güzel duraklarından bir tanesidir. Likya Yürüyüş Yolunun ünlü noktaları bölgeleriyle komşudur.

Adrasan Kumluca İlçesine 30 km mesafede bulunmaktadır. Antalya İl Merkezine 96 km, Kemer İlçesine ise 55 km uzaklıktadır. Tarihi Olimpos’a ise 15 km uzaklıkta bulunmaktadır. Halk arasında yaygın kullanılan ismi Çavuşköy olan Adrasan insanı turizm ile uğraşmaktadır. Halkı sıcak kanlıdır ve misafirperverdir. Adrasan olta balıkçılarının rağbet ettiği bir yerdir.

Son yıllarda Antalya'da bulunan Adrasan Koyu, tekne turları için en önemli yerlerden biri haline gelmiştir. Bu gelişmede plajları Maldivlere benzetilmektedir. Suluada Tekne Turları popüler bir güç olarak tatilcilerin ilgi odağı olmaktadır.

Balıkçılar Koyu'nda bir araya gelen pat pat teknelerde özel turlar yapılmaktadır. Adrasan'dan Suluada tekne turları haricinde Kemer istikametinde bulunan cennet koylarına tekne turu yapılmaktadır.

Adrasan Koyuna Nasıl Gidilir?

Adrasan koyuna özel aracınızla kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Şehir içinde yer alan otobüsleri tercih ederek Adrasan’a gidebilirsiniz. Özel ya da kiralık araçlarla Adrasan’a gitmeyi planlıyorsanız Antalya merkezden Kemer İstikametine doğru gidebilirsiniz.

Antalya iline bağlı tatil beldeleri arasındaki Adrasan'a ister karayolu isterse de havayolu ile rahatlıkla gidebilirsiniz. Antalya'ya 80 kilometre mesafede bulunan Adrasan'a Kemer istikametinden gidebilirsiniz. Kemer'e ulaştıktan sonra ortalama 50 kilometre daha devam etmeniz gerekmektedir. Daha sonrasında Olimpos sapağından sola dönebilirsiniz. Buradan sonra 20 kilometre daha devam ederek Adrasan'a ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış