familycouple
setuprateenter

Adabükü Nerede, Nasıl Gidilir?

Adabükü Nerede, Nasıl Gidilir?
Adabükü Nerede, Nasıl Gidilir?

Adabükü nerededir? Adabüküne nasıl gidilir? Adabükü hangi ile sınırları içerisinde yer almaktadır? Adabükü ülkemizde hangi bölgede bulunmaktadır? Adabükü etrafında gezilecek yerler nerelerdir? Adabükünün turistik açıdan önemi nedir? Adabükü hakkında merak ettiğiniz veya öğrenmek istediğiniz bütün sorularınızı sizler için cevaplandırıyoruz.

Adabükü Nerededir?

Adabükü, Muğla’nın Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan ve Bodrum’un son zamanlarda parlayan yıldızı olarak adlandırılan bir tatil yeridir. Adabükü tam olarak Bodrum Yarımadasının en popüler ve en eğlenceli tatil yeri olarak bilinmektedir. Bunun yanı sıra Bodrum’un en avantajlı yeri olarak bilinmektedir.

Milas Bodrum Havalimanına yaklaşık olarak 10 dakika uzaklıkta yer alan Adabüküne ulaşım sağlamanız oldukça basit ve kolaydır.

Adabükü bölgesi Bodrum’un incisi olarak adlandırılmaktadır. Bu nedenle her yıl düzenli olarak yerli ve yabancı turist akınına uğramaktadır. Adabüküne gitmek isteyenler Milas Bodrum karayolu üzerinden ilerleyerek Kariaport Alışveriş Merkezini geçmeleri gerekmektedir. Daha sonra gördükleri ile sağdan saparak 3 veya 4 kilometre ilerlediğinizde yerleşim yerini göreceksiniz.

Adabükü, Bodrum’un henüz yeni yerleşim yerlerinden bir tanesidir. Yeşilin mavi ile birleştiği bir noktada bulunan bu yer cennetten bir köşe gibidir.

Adabüküne Nasıl Gidilir?

Adabüküne gidebilmek için öncelikle Bodrum merkeze kadar gelmeniz gerekmektedir. Buradan Milas Bodrum karayolu üzerinden Kariaport Alışveriş Merkezini görene kadar devam etmelisiniz. Daha sonra bu alışveriş merkezini geçtikten sonra ilk sağdan saparak yaklaşık 4 kilometre gittikten sonra Adabükü yerleşim yeri karşınıza çıkacaktır.

Adabükü’nün Milas Bodrum Havalimanına olan uzaklığı yaklaşık olarak 10 dakikadır.

WhatsApp Destek
Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :
Çıkış Saati :
Konaklama Tutarı :
Kısa Konaklama Ücreti :
Elektrik Ücreti (Ekstra) :
Isıtma Ücreti (Ekstra):
Toplam Ücret :
Ön Ödeme
%30 şimdi öde - kalan girişte öde.
Girişte Nakit Ödenecek :
Hasar Depozitosu
Girişte ekstra ödenir. Çıkışta hasar/ziyan olmaması durumunda iadesi yapılır
:
Ödeme şekilleri ve rezervasyon süreci ile ilgili bilgileri öğrenmek için tıklayınız.
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış